Proaspăt măcinată, gata să te întâmpine dimineața sau când ziua ta aglomerată pare să ceară o pauză de cafea. Pregătită fix așa cum îți place.

Mentolat? Cremos? Cu multă frișcă? Descoperă gustul tău preferat în frappe-uri răcoroase și aromate ce dau savoare zilelor tale.

Pentru momentele când vrei să-ți îndulcești ziua cu o ciocolată caldă sau doar ți-e poftă de o cafea specială.

Preferi un fresh sau o limonadă? Încearcă o băutură rece preparată cu atenție din fructe proaspete.

Ştiaţi că...

Cafeaua a ajuns în Europa acum trei secole, adusă de negustorii arabi prin portul Veneția.

Când vine vorba de prăjirea cafelei, există două trenduri: brew (filtru şi infuzie) şi espresso.

Boabele de cafea sunt, de fapt, sâmburii fructelor numite cireșe de cafea.

Java şi Mocha au denumiri derivate din numele porturilor în care se făcea negoţul.

Ibric vine din turceşte şi reprezintă vasul în care se face cafeaua.

Cele mai populare blenduri de cafea sunt Arabica şi Robusta.

40% din cafea, la nivel global, se produce în Columbia şi Brazilia.

Cafeaua nu are acelaşi gust precum mirosul deoarece papilele noastre gustative înjumătățesc aroma.

Cafeaua este unul dintre cele mai preţioase obiecte de schimb, imediat după petrol.

Cafeaua îşi face cel mai bine efectul dacă este băută dimineața între 9.30 şi 11.30.

Unul dintre snackurile preferate ale elefanţilor sunt boabele de cafea.

În fiecare zi, în lume se beau 2.5 miliarde de căni de cafea.