Partenerii McDonald's vin în întâmpinarea consumatorilor cu produse şi servicii de cea mai înaltă calitate.

 


HAVI

Centrele de distribuţie HAVI Logistics au cele mai avansate sisteme de operare şi securitate pentru garantarea aprovizionării, îndeplinind standarde înalte de calitate pentru produsele alimentare şi nealimentare. Structura logistică HAVI este dezvoltată astfel încât să corespundă tuturor cerinţelor de temperatură: congelare, refrigerare şi temperatură ambientală. Serviciile integrate HAVI Logistics pornesc de la achiziţia mărfurilor şi controlul stocurilor şi continuă cu depozitarea, manipularea şi livrarea produselor către toate restaurantele McDonald’s. În prezent, HAVI Logistics România îşi desfăşoară activitatea în trei centre de distribuţie situate în Bucureşti, Chitila şi Deva. Logistica pentru restaurantele McDonald’s din România este asigurată din centrele de distribuţie din Bucureşti şi Deva.

 


 


COCA-COLA ROMÂNIA

Compania Coca-Cola este cea mai mare companie de băuturi răcoritoare din lume, oferind consumatorilor din întreaga lume peste 500 de mărci de băuturi răcoritoare. Compania Coca-Cola încurajează iniţiative care contribuie la protejarea mediului înconjurător şi conservarea resurselor, promovează un stil de viaţă activ şi echilibrat, creează un mediu de lucru sigur pentru angajaţii săi şi promovează dezvoltarea economică a comunităţilor unde îşi desfăşoară activitatea.

 


 


GoodMills Romania S.A.

Furnizor unic pentru chiflele McDonald’s în România, GoodMills Romania S.A. vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse realizate conform celor mai înalte norme de igienă şi siguranţă alimentară. Chiflele sunt păstrate proaspete, fără adaos de conservanţi, cu ajutorul unui sistem foarte performant de filtrare a aerului care creează un mediu complet aseptic pentru toate produsele. Mai mult, sistemele de dozare şi malaxare sunt complet automate, totul realizându-se prin nişte simple atingeri de ecran, personalul fabricii neavând niciun contact cu ingredientele sau produsul, pe toată lungimea liniei de producţie, de la dozare până la ambalare. Nivelul superior al calităţii produselor GoodMills Romania S.A. este confirmat de numeroasele certificate şi acreditări internaţionale în domeniul siguranţei alimentare, precum şi de exporturile realizate constant către Bulgaria, Grecia şi Macedonia.

 


 


ANGST

Valoarea fundamentală a companiei ANGST este şi va rămâne calitatea. Brandul Angst s-a consolidat prin produsele excepţionale, având la bază reţete autentice, ce folosesc exclusiv carne de calitate superioară, fără aditivi alimentari. Toate produsele Angst sunt realizate având în vedere preocuparea pentru o alimentaţie echilibrată. Un sortiment de şuncă Angst, de cea mai înaltă calitate, este ingredientul principal din câteva produse care se pot găsi în orice restaurant McDonald’s din România.

 


 


HOCHLAND

HOCHLAND, furnizor important de brânzeturi pentru McDonald’s în România, respectă cu atenţie toate standardele de siguranţă şi igienă alimentară şi vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse de cea mai înaltă calitate. Tipurile de produse Hochland sunt folosite în restaurantele McDonald’s din România pentru prepararea salatelor.

 


 


EISBERG

Compania EISBERG este furnizorul principal de salată şi legume pentru McDonald’s în România. De-a lungul anilor, compania EISBERG a continuat să ofere produse care respectă în totalitate cele mai înalte standarde de siguranţă alimentară şi calitate. În cadrul grupului Eisberg controalele stricte ale calităţii, înainte, în timpul şi dupa procesare, asigură constant produse verificate, ireproşabile din punct de vedere microbiologic, al gustului şi al aspectului, care ajung la clienţii McDonald’s din România.

 


 


Toneli

Grupul Toneli are încheiate parteneriate cu marile lanţuri de magazine de tip hypermarket, supermarket, hard – discount, cash&carry. Peste 90% din sortimentele de ouă se adresează reţelelor internaţionale de magazine din comerţul modern, prezente în ţară. Din portofoliul de parteneri fac parte: Carrefour, Artima, Cora, Auchan, Mega Image, Penny, Lidl, Metro şi Selgros. Grupul Toneli a încheiat în 2014 un parteneriat strategic cu compania McDonald’s în Romania, Toneli fiind singurul furnizor agreat şi acreditat pentru categoria de produs „ou”.