Împreună în siguranță

Comanzi așa cum vrei

Suntem la dispoziția ta prin McDelivery, McDrive sau poți comanda produsele preferate la pachet, direct din restaurant. Produsele sunt pregătite și ambalate în cele mai bune condiții de siguranță. Avem grijă să respectăm toate măsurile necesare pentru a ne asigura că atât voi, cât și colegii noștri, sunteți safe.

Luăm zi de zi toate măsurile necesare

Produsele sunt preparate cu grijă de angajații noștri echipați cu mănuși și măști. Toate suprafețele din restaurant sunt igienizate la fiecare 15 minute. Pentru siguranța tuturor, nu onorăm comenzi livratorilor echipați necorespunzător, cu mască și mănuși de protecție.

Te bucuri în siguranță de produsele preferate

Ți-am pus la dispoziție în restaurant soluție dezinfectantă pentru mâini. Recomandăm să te speli pe mâini de fiecare dată înainte de a savura produsele comandate, ca să te bucuri de masă cu mâinile curate.

Contactless

Îți recomandăm să alegi plata contactless, atât la McDrive cât și în restaurante. Ofertele din aplicația McDonald's le poți revendica tot contactless, prin scanarea QR code-ului la casele de marcat sau la kiosk.

Păstrează distanța de 2 metri

Pentru siguranța tuturor, dacă alegi să îți comanzi produsele preferate în restaurant, te rugăm să păstrezi o distanță de cel puțin 2 metri față de pesoanele din jur. Momentan, numărul maxim de oaspeți în restaurante va fi limitat.