McDonald’s deschide ușile restaurantelor din Oradea și Brașov pentru o experiență unică de recrutare

McDonald’s deschide ușile restaurantelor din Oradea și Brașov pentru o experiență unică de recrutare

18 August 2021 – Premier Restaurants România, operatorul restaurantelor McDonald’s în România, continuă campania de recrutare și caută candidați pentru toate posturile, în cele mai mari orașe în care este prezent în țară.

 


 

Pentru a simplifica procesul de recrutare, compania își deschide ușile oferind candidaților din Brașov și Oradea posibilitatea să se prezinte cu CV-ul direct în restaurante pentru un interviu la fața locului. McDonald’s are o ofertă variată de joburi disponibile în Brașov și Oradea, iar veniturile medii pe care le pot câștiga viitorii angajați pornesc de la 2.400 lei net pentru Crew (lucrător comercial responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienților), 3.200 lei net pentru Manager Trainee și 4.200 lei net pentru un Manager.

 


 

Cei care vor să alăture echipei McDonald’s pot veni în restaurantele McDonald’s din Oradea (McDonald’s Crișul) și din Brașov (McDonald’s Brașov Drive Thru și McDonald’s Brașov Coresi) pe 20 și 21 august, în intervalul 10.00 - 19.00. Aceștia vor avea ocazia să facă un tur de restaurant și să afle mai multe detalii referitoare la posturile disponibile și oportunitățile de dezvoltare în cadrul companiei.

 


 

Dorim să le oferim candidaților un proces rapid de recrutare, vrem să-i cunoaștem și să le oferim o experiență autentică, care să exprime faptul că la McDonald’s, ospitalitatea este pe primul loc. Ne-am propus să venim în întâmpinarea viitorilor noștri colegi, să le oferim șansa să ne cunoască și să le povestim despre beneficiile și oportunitățile de care se pot bucura în echipa McDonald’s”, a declarat Monica Zdrancotă. director de resurse umane, Premier Restaurants România.

 


 

Compania are o ofertă variată de joburi disponibile la nivel național, printre care: Crew Member, responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienților, Barista la McCafé sau Guest Experience Leader. Cei care își doresc să parcurgă programul accelerat de pregătire pentru conducerea unui restaurant McDonald's, pot aplica pentru poziția de Manager Trainee. Pe lângă salariu atractiv, angajații beneficiază și de tichete de masă, posibilitatea de a-și crește veniturile prin sporuri de noapte și de weekend, precum și programe de recunoaștere și loializare, împreună cu un parcurs de carieră structurat și oportunitatea de promovare rapidă.

 


 

Cei interesați de posturile disponibile, procesul de recrutare și beneficiile acordate angajaților McDonald’s, pot accesa informațiile și pe site-ul companiei, în secțiunea de carieră  https://mcdonalds.ro/cariera. Inițiative similare de recrutare în restaurante vor fi organizate și în alte orașe în perioada următoare.

 


 

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 88 de restaurante în 27 de orașe, dintre care 43 restaurante cu McDrive și 44 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5000 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate și servite de fiecare dată cu zâmbetul pe buze. Pentru mai multe informații vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro

 


 

Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 160 de restaurante în șase țări și are peste 8.800 de angajați. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, grup implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple. Activi în 10 țări din centrul și estul Europei și Africa de Nord cu o echipă de 9.500 de angajați, Hili Ventures este partener Cisco, CMA CGM, Diebold Nixdorf, Gemalto, Hofmann, IBM, Konecranes, Lenovo, Microsoft, NCR, Tranter, Terberg, și alte companii globale.