McDonald’s a investit 330.000 euro în digitalizarea restaurantului de tip Drive-Thru din Buzău

S-a redeschis restaurantul din Bd. Unirii, în urma unui proces amplu de modernizare

 

Buzău, 17 decembrie 2021 - Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s din România, a redeschis restaurantul Drive-Thru din Buzău. Lucrările de modernizare și digitalizare s-au întins pe o perioadă de două săptămâni, suma totală a investițiilor ridicându-se la 330.000 Euro.

 


 

Digitalizarea unității din Buzău marchează continuarea investițiilor în inovații tehnologice în locațiile deja existente din România. Le oferim clienților noștri un restaurant modern și cele mai noi facilități de a comanda sau a servi produsele preferate. Deja locația din bulevardul Unirii este foarte populară printre locuitorii din Buzău și ne bucurăm să le oferim o experiență aliniată la cele mai noi tehnologii. Pe parcursul anului 2021 am introdus sistemul Experience of the Future în alte 8 restaurante și vom continua să investim în digitalizarea rețelei și în viitor.", a declarat Paul Drăgan, Directorul General Premier Restaurants România.

McDonald's Buzău este prevăzut cu ecrane digitale pentru prezentarea interactivă a produselor și a ofertelor. La cele 6 kioskuri digitale clienții pot alege produsele dorite mai rapid, le pot personaliza și pot plăti ușor cu cardul bancar, contactless. De asemenea, kiosk-urile dispun de funcționalitatea prin care clienții pot scana aplicația McDonald's pentru a beneficia de oferte și codul QR din secțiunea MyM Rewards, pentru a aduna puncte de loialitate. Prin acumularea de puncte de loialitate, clienții pot primi produse și meniuri din partea casei.

 


 

Restaurantul McDonald's Buzău de tip Drive-Thru are o capacitate de 44 locuri în interior și o zonă destinată cafenelei McCafé, care oferă o gamă largă de specialități de cafea și de deserturi. Clienții pot servi produsele preferate pe terasă sau în restaurant, pot lua comanda la pachet, de la McDrive sau prin serviciul McDelivery. Toate restaurantele McDonald’s din România respectă măsurile interne Siguranță+, angajații sunt echipați cu mănuși și măști de protecție, toate suprafețele sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi, clienții au acces la soluții dezinfectante și sunt încurajați să plătească cu cardul și să respecte toate măsurile de distanțare fizică. McDonald’s își continuă strategia de a se extinde continuu prin deschiderea de noi restaurante, dezvoltarea serviciului de McDelivery și digitalizarea restaurantelor existente. Acesta este un pionier al inovației în restaurante: de la întregul sistem de servire rapidă, până la aplicația de mobil și meniurile variate.

 


 

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor cu servire rapidă, cu 91 de restaurante în 27 de orașe, dintre care 45 restaurante cu McDrive și 46 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.000 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate.

Pentru mai multe informații, vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro

 


 

Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 166 de restaurante și are 9000 de angajați, servind peste 150 de milioane de clienți anual, în cele 6 piețe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 10 țări și implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple.