McDonald’s a investit peste 400.000 de euro în modernizarea a două restaurante din Cluj-Napoca

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, a investit peste 400.000 de euro în digitalizarea restaurantelor din Iulius Mall și Polus Mall din Cluj-Napoca. Clienții se pot bucura de noi facilități care le permit comandarea produselor preferate mai simplu și mai rapid, cu ajutorul kioskurilor digitale.

Digitalizarea celor două restaurante a presupus integrarea sistemului Experience of the Future (EOTF) care revoluționează restaurantele McDonald’s. Noutatea constă în kioskurile de comandă la care clienții își pot alege produsele preferate din meniu, le pot personaliza, și pot opta pentru plata contactless, cu cardul bancar, sau cash, la casa de marcat.

Kioskurile-uri de comandă instalate permit nu doar comanda de produse, ci și scanarea rapidă și contactless a ofertelor din aplicația McDonald’s pentru mobil, precum și a codului QR prin care clienții pot acumula punctele de loialitate aferente fiecărei comenzi.

Sistemul Experience of the Future este inovația McDonald’s prin care și procesul de pregătire a produselor este simplificat. Fiecare produs este pregătit după ce clientul face comanda la kiosk, iar aceasta este înregistrată în sistem. Comanda confirmată ajunge apoi pe ecranele din bucătărie și este pregătită pe loc, conform standardelor McDonald’s.

La nivel național, 56 de restaurante McDonald’s au deja integrat sistemul digital, iar fiecare restaurant nou este dotat cu sistemul digital pentru o experiență actuală, simplă și sigură.

Sistemul digital răspunde provocărilor sanitare generate de contextul actual al pandemiei de Covid-19, restaurantele respectând toate măsurile de siguranță: angajații McDonald’s poartă mască de protecție și mănuși de unică folosință, întâmpină clienții oferindu-le soluții de igienizare pentru mâini, curăță, în permanență, toate suprafețele din restaurante, încurajează clienții să respecte indicațiile distanțării sociale și plata contactless cu cardul bancar.

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 88 de restaurante în 27 de orașe, dintre care 43 restaurante cu McDrive și 44 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.000 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate și servite de fiecare dată cu zâmbetul pe buze. Pentru mai multe informații vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro

Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 160 de restaurante în șase țări și are peste 8.800 de angajați. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, grup implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple. Activi în 10 țări din centrul și estul Europei și Africa de Nord cu o echipă de 9.500 de angajați, Hili Ventures este partener Cisco, CMA CGM, Diebold Nixdorf, Gemalto, Hofmann, IBM, Konecranes, Lenovo, Microsoft, NCR, Tranter, Terberg, și alte companii globale.