VestiBune

McDonald’s oferă meniuri din partea casei personalului din Linia Întâi din 7 județe din țară

București, 22 aprilie 2021 – McDonald’s este alături de personalul din Linia Întâi și oferă 14.000 de meniuri din partea casei în semn de apreciere pentru eforturile pe care aceștia le depun zilnic de mai bine de un an de zile în lupta cu noul coronavirus. În luna aprilie, personalul medical din spitale, din cadrul serviciilor de ambulanță din șapte județe din țară și Centrul Municipal Integrat pentru Situații de Urgență București vor beneficia de meniurile McDonald’s.

 


 

Cu sprijinul Fundației pentru SMURD, cele 14.000 de meniuri sunt oferite personalului din 19 centre din țară, din București, Iași, Cluj, Timișoara, Sibiu, Ploiești și Constanța, printre care 10 Spitale Clinice de Urgență, 7 Servicii Județene de Ambulanță, Centrul Municipal Integrat pentru Situații de Urgență București , precum și voluntarii Fundației pentru SMURD.


 

Ne dorim să le mulțumim celor din Linia Întâi pentru energia și reziliența de care dau dovadă în fiecare zi. Vom continua să arătăm aprecierea noastră, atât celor din Linia Întâi, cât și acelora care prin activitatea lor contribuie la sănătatea, siguranța și dezvoltarea oamenilor din comunitate”, a declarat Paul Drăgan, director general Premier Restaurants România.

 


 

Inițiativa face parte din campania „Buletinul de vești bune”, lansată pentru a susține eforturile pe care întreaga comunitate le depune pentru protejarea sănătății tuturor – colegi, clienți, parteneri. Astfel, McDonald’s încurajează toți clienții să se încarce cu energie bună și să mențină în continuare toate regulile de siguranță. Pe platforma https://mcdonalds.ro/vestibune, ei vor găsi săptămânal mai multe știri de bine care să le aducă un plus de optimism și de încredere în această perioadă, materialele fiind dezvoltate în parteneriat cu echipa revistei Biz.

 


 

Anul trecut, ajutorul McDonald’s s-a îndreptat către instituțiile medicale partenere și personalul medical, oferind peste 40.000 de meniuri și cafele cadrelor medicale și persoanelor aflate în centrele de carantină, precum și peste 26.000 de mese calde, în perioada stării de urgență. De asemenea, au oferit peste 2.000 de măști de protecție personalului medical din spitalele partenere, punând accent pe importanța menținerii acestora în siguranță. La începutul anului 2021, odată cu redeschiderea școlilor, McDonald’s a oferit în semn de mulțumire 5.000 de cafele învățătorilor și profesorilor, în prima zi de școală.

 


 

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 88 de restaurante în 27 de orașe, dintre care 43 restaurante cu McDrive și 44 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.000 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate și servite de fiecare dată cu zâmbetul pe buze. Pentru mai multe informații vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro

 


 

Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 162 de restaurante în 6 țări și are peste 8.800 de angajați. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, grup implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple. Activi în 10 țări din centrul și estul Europei și Africa de Nord cu o echipă de 9.500 de angajați, Hili Ventures este partener Cisco, CMA CGM, Diebold Nixdorf, Gemalto, Hofmann, IBM, Konecranes, Lenovo, Microsoft, NCR, Tranter, Terberg, și alte companii globale.