McDonald’s se alătură Festivalului UNTOLD ca partener McDonald’s aduce o mulțime de surprize, momente și experiențe speciale la Festivalul UNTOLD,  în perioada 4-7 august 2022

București, 14 aprilie 2022 – McDonald’s în România se alătură UNTOLD în calitate de partener al celei de-a șaptea ediții a festivalului, care va avea loc în perioada 04-07 august 2022. Colaborarea marchează o premieră pentru McDonald’s, care devine astfel parte din marea familie UNTOLD, oferind sutelor de mii de participanți așteptați la Cluj-Napoca momente delicioase și experiențe inedite, prevăzute să aibă loc atât offline, în zona Food Court a festivalului, cât și online, în aplicația de mobil McDonald’s. 

 


 

În plus, campania urmărește să aducă vibe-ul UNTOLD pe toată durata verii în restaurantele McDonald’s. Noi produse create special pentru a celebra această colaborare vor fi lansate în luna iunie, dând tonul distracției și invitând clienții McDonald’s să descopere energia și atmosfera festivalului. 

 


 

„Ne bucurăm să aducem momentele plăcute și experiențele speciale care fac parte din ADN-ul McDonald’s în mijlocul acestui univers fantastic al Festivalului UNTOLD. Este o colaborare care a venit în mod natural, pentru că avem o viziune similară și credem în puterea momentelor împărtășite de a transcende orice barieră, conectând oamenii. Iar la ediția de anul acesta, experiența muzicală va fi însoțită nu doar de gustul delicios al produselor McDonald’s, ci și de o serie de activări inedite pe care le pregătim, atât în spațiul festivalului, cât și online și în aplicație. În plus, plănuim să intrăm în atmosfera UNTOLD chiar mai devreme de luna august, cu o surpriză care va fi cu siguranță pe gustul fanilor.” a declarat Irina Angelescu, Director Marketing Premier Restaurants România. 

 


 

„Acest parteneriat între UNTOLD și McDonald’s va duce, cu siguranță creativitatea și experiența distracției la alte cote, ambele branduri având ca priorități bunăstarea și buna dispoziție a comunității și consumatorului. Faptul că vom putea să ne promovăm reciproc experiențele este, după părerea mea, cel mai valoros element al acestui parteneriat. De asemenea, consider că acest parteneriat reiterează încă o dată că UNTOLD este cel mai relevant și valoros festival din România”, a declarat Bogdan Rădulescu, Head of Partnership & New Business, Untold și Neversea.

 UNTOLD reunește peste 200 de artiști internaționali și DJ-i de top pe durata a 4 zile și 4 nopți, transformând festivalul din centrul orașului Cluj-Napoca într-unul din cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului. Cu headlineri celebri, multiple scene, un program eclectic și decoruri spectaculoase, care completează tema fiecărei ediții, UNTOLD atrage sute de mii de persoane din întreaga lume. Peste 265.000 de fani din 100 de țări au participat la ediția precedentă, în 2021, după ce ediția din anul 2020 a fost anulată pe fondul restricțiilor pandemice. 

 


 

În 2022 festivalul se desfășoară sub tema „Temple of Luna”, cu un line-up care include nume consacrate și o paletă diversă de genuri muzicale: de la live acts la show-uri EDM, pop, house, techno, tech-house, deep house, drum&bass, dubstep, hip-hop, trip-hop, trance, reggae și multe altele. Printre artiștii confirmați se numără David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Kygo, Morten, Above & Beyond, Major Lazer sau Anne-Marie.