McDonald’s și BTS vor oferi meniul preferat al grupului muzical

McDonald’s și BTS vor oferi meniul preferat al grupului muzical

BTS Meal va fi disponibil în restaurantele din România începând cu 11 iunie 2021


București, 20 aprilie 2021 – Clienții McDonald’s se vor putea bucura în curând de o surpriză inedită, datorită noii colaborări a companiei cu una din cele mai iconice grupuri muzicale ale secolului 21, formația BTS. 

 


 

Acest „turneu” unic al meniului va ajunge în România pe 11 iunie 2021, dată la care clienții se vor putea bucura de produsele preferate ale trupei la nivel național. Meniul preferat al grupului BTS include o porție de 9 Chicken McNuggets®, o porție mare de cartofi prăjiți, o băutură Coca-Cola de 500 ml și sosurile Sweet Chili și Cajun inspirate de rețete populare din restaurantele McDonald’s din Coreea de Sud.

 


 

„Formația are amintiri frumoase cu McDonald’s. Suntem încântați de această colaborare și abia așteptăm să împărțim BTS Meal cu toată lumea”, au declarat reprezentanți BIGHIT MUSIC, casa de discuri a formației BTS.

 


 

Din 2013, formația BTS este în fruntea topurilor muzicale, aducând împreună oameni din întreaga lume prin muzica și mesajele lor pozitive. În următoarele câteva luni, fanii BTS de pretutindeni se vor putea bucura mai mult de artiștii lor preferați pentru că, pentru prima dată de când McDonald’s a lansat campania Famous Orders în SUA, BTS Meal va fi disponibil în aproape 50 de țări din întreaga lume.

 


 

„Indiferent de tipul de client, fiecare are o comandă preferată de la McDonald’s - chiar și superstarurile internaționale precum cei de la BTS”, a declarat Paul Drăgan, Director General McDonald’s în România. „Această trupă este cu adevărat un fenomen global cu o bază de fani care nu cunoaște granițe și suntem extrem de încântați să aducem BTS Meal clienților noștri din România începând cu 11 iunie.”

 


 

Clienții din România vor putea comanda meniul formației BTS în restaurantele din toată țara. Așadar, clienții și fanii formației sunt încurajați să își salveze în calendar data de 11 iunie și să urmărească paginile McDonald’s România de Facebook, Instagram și YouTube pentru noutăți despre acest parteneriat incitant!

 


 

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 88 de restaurante în 27 de orașe, dintre care 43 restaurante cu McDrive și 44 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.000 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate și servite de fiecare dată cu zâmbetul pe buze. Pentru mai multe informații vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro