Bine ai venit la WcDonald’s!

 

Tu ai auzit de WcDonald’s Isekai?

Isekai este un gen popular de anime care expune povestea personajului principal, ce se trezește brusc transportat într-o lume paralelă. Fiind un element prezent constant în diverse povești și genuri de anime și manga, WcDonald’s este cunoscut în cultura anime de decenii întregi. Valoarea sa culturală a inspirat noul sos Savory Chili! Gustă sosul și lasă-te absorbit de un cu totul alt univers creat special pentru fanii genului anime.

 

 

Încearcă noul sos Savory Chili!

Sos nou la WcDonald's!
Noul sos Savory Chili este un sos delicios adus în realitate din universul WcDonald’s. Îl recunoști după aroma inconfundabilă și intensitatea ghimbirului, umami-ul usturoiului combinat cu sosul de soia și un mic accent picant adăugat de fulgii de chili. Și știi cu ce merge cel mai bine? Cu 9 McNuggets® și celebrii noștri cartofi prăjiți.

Ingrediente

Sos Chili picant: apă, zahăr, sirop glucoză-fructoză, oțet din alcool, sos de SOIA (apă, SOIA, GRÂU, sare) 5.0% ardei iute, usturoi, amidon modificat, ghimbir, sare, ulei de rapiță, sirop de zahăr ars, condiment, agent de îngroșare (E415), conservant (E202), suc de lămâie din concentrate, aromă naturală.

Alergeni
SOIA, GRÂU

Informații nutriționale

 

Valoare Energetică (kJ)

765

Valoare Energetică (kcal)

180

Grăsimi (g)

0.7

din care: Acizi grași saturați (g)

0.1

Glucide (g)

41

din care: Zaharuri (g)

36.3

Fibre (g)

0.70

Proteine (g)

0.9

Sare (g)

2.6