The BTS Meal

Ia-ți The BTS Meal chiar din 11.06*

Acum poți comanda ca formația BTS între 11 iunie și 8 iulie 2021 - cu noi sosuri de încercat în ediție limitată, în toate restaurantele McDonald’s din țară. Nu a existat niciodată un motiv mai bun pentru a te întoarce mereu pentru mai mulți McNuggets®!Disponibil în toate restaurantele McDonald’s din România, în limita stocului disponibil.

9 bucăți de Chicken McNuggets®

Dacă fiecare membru al formației BTS primește unul, cine crezi că primește restul de McNuggets®? Întrebare capcană! Ei împart, evident, ultimele două bucăți.

Sosurile Cajun și Sweet Chili

The BTS Meal te încântă pe tine (și pe McNuggets®) cu noi sosuri în ediție limitată, alese de formația BTS și inspirate din meniul McDonald’s Coreea de Sud. Adaugă acel ceva extra la masă, indiferent dacă ai poftă de gustul dulce-acrișor, cu doar o atingere de spicy din sosul Sweet Chili sau de aroma muștarului hot cu chili și ardei din sosul Cajun.

Porție mare de cartofi prăjiți și Coca-Cola® mare

BTS nu este BTS fără munca în echipă a 7 membri într-o armonie perfectă. Așa cum BTS Meal nu este complet fără cartofi prăjiți crocanți și o Coca-Cola® răcoritoare, răcită cu gheață.

BTS x McDonald’s Merch

Cumpără chiar azi Colecția Logo a produselor exclusive, concepute de BTS, din aplicația Weverse!