Eurovision 2021 va avea loc la Rotterdam cu participarea spectatorilor

 

Organizatorii Eurovision Song Contest au anunţat că pentru ediţia de anul acesta va fi permisă participarea a 3.500 de spectatori la evenimentul din Rotterdam, ca parte a unui test derulat de guvernul olandez.

 

Competiţia muzicală va avea loc la Ahoy Arena din Rotterdam, în luna mai, după ce anul trecut ea a fost anulată din cauza pandemiei.

 

Conform noii decizii, arena va fi pe jumătate ocupată şi fanii vor trebui să prezinte înainte de acces un test Covid-19 cu rezultat negativ.

 

Organizatorii au spus că vor anunţa mai multe detalii în săptămânile următoare. Ei au adăugat că sănătatea şi siguranţa participanţilor „rămân principala prioritate” şi că toţi artiştii şi delegaţiile vor urma un „protocol strict”.

 

Au trecut mai bine de 365 de zile de când ne susținem și încurajăm reciproc. A fost un an dificil, dar e important să privim cu optimism către viitor. Am reușit să facem asta și o vom face poate și mai bine în continuare. Tocmai din acest motiv am lansat, în parteneriat cu Revista Biz, Buletinul de Vești Bune. Acest articol face parte din inițiativă și îl găsești pe site-ul Revistei Biz.