Aplicația Happy Meal® este o resursă inovatoare de jocuri și activități creative care îi ajută pe copii să își dezvolte abilitățile. Aceasta se bazează pe principiile jocului epistemic, o teorie conform căreia copiii învață cel mai bine atunci când se angajează în experiențe ce le permit să se manifeste ca niște adevărați profesioniști.

Pentru a aduce la viață această viziune, am creat o aplicație mobilă cu activități de dezvoltare care ajută copiii să își dezvolte o gamă largă de abilități în timp ce experimentează și rezolvă provocări.

app store  google

Happy Meal® App este un loc pentru joacă, învățare și socializare, iar biletul către acest studio digital este întotdeauna GRATUIT. Fiind prima extensie digitală a îndrăgitului Happy Meal®, aplicația face acest meniu și mai interesant, permițând copiilor să interacționeze cu cărțile și jucăriile din Happy Meal® cu ajutorul tehnologiei de realitate augmentată. Proiectat pentru copii și părinți, Happy Meal® App este conceput pentru a face timpul liber petrecut împreună mai distractiv și de calitate.


Happy Meal® App încurajează

  • Creativitatea, imaginația și comunicativitatea
  • Emoțiile pozitive și bucuria
  • Interacțiunea dintre părinte și copil
  • Instinctele înnăscute care ne ajută să ne dezvoltăm și să creștem

 


Ce oferă Happy Meal® App?

Mai mult decât joacă

Happy Meal® App deține o mulțime de jocuri și activități care ajută copiii să acumuleze cunoștințe noi și utile. Copiii învață cel mai bine atunci când dau frâu liber imaginației. Astfel îi ajutăm să gândească în moduri inovatoare și le stimulăm curiozitatea, creativitatea și îi inspirăm să creeze lucruri noi de care pot fi mândri. Aplicația Happy Meal® are ceva pregătit pentru fiecare copil, indiferent dacă aspirațiile sale sunt de a fi artist, inventator, muzician sau pur și simplu își dorește să se joace și să se distreze.

 


Cărțile digitale

Pentru a inspira următoarea generație de cititori, am colaborat cu renumita autoare, Cressida Cowell. Copiii și părinții pot trăi o experiență de lectură captivantă, în care povestea prinde viață pe măsură ce aceștia citesc.

 


Jocuri și experiențe

Cu fiecare Happy Meal®, folosim o selecție din jocurile și experiențele noastre de mai jos pentru a aduce la viață personajele favorite ale copiilor.

 


Măști digitale

Noua noastră experiență de mască magică îți permite să te transformi în personaje sau să te joci cu măști inspirate din fructe și legume.

 


Fii inventator

Copiii sunt încurajați să facă experimente și să vadă că invențiile lor funcționează cu surpriza din Happy Meal®. Prin asamblarea pieselor și testarea rezultatelor, copiii își pun în aplicare logica și abilitățile de rezolvare a problemelor într-un mod distractiv și interesant.

 


Fii artist

Copiii se alătură personajelor preferate ale Happy Meal® în timp ce învață tehnici care să-i ajute să gândească ca niște artiști adevărați. Desenul și pictura cu ajutorul diferitor instrumente și materiale îi ajută să-și exprime creativitatea.

 


Fii muzician

Copiii se pot juca cu tipuri și exemple de sunete pentru a învăța muzică și ritmuri. Este distractiv să dansezi pe aceste ritmuri, dar și mai distractiv este pentru copii să compună melodii cu ajutorul acestor linii de sunete și ritmuri.

 


Fii erou

Acesta este un nou joc distractiv care încurajează întreaga familie să se joace împreună. Prin finalizarea mini provocărilor, veți ajunge să vă mișcați, să vă rotiți și să răsuciți dispozitivul pentru a direcționa și ghida jocul.

 


Bine de știut

  • Actualizăm regulat aplicația cu experiențe noi
  • Nu există nici o posibilitate de achiziție în aplicație
  • Nu există niciun tip de publicitate în aplicație