dumbravita

Expansiunea McDonald’s® în România continuă cu al cincilea restaurant din județul Timiș și primul deschis în afara Timișoarei, la Dumbrăvița.

 Investiția totală s-a ridicat la aproximativ 12 milioane de lei.

 

Dumbrăvița, 9 iunie 2023 – Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s® din România, își extinde rețeaua națională prin deschiderea restaurantului cu numărul 97, în comuna Dumbrăvița, județul Timiș. Noul restaurant tip Drive-Thru se află pe Strada Conac la intersecție cu Strada Barcelona, și marchează prima inaugurare pentru McDonald’s® în 2023, dar și primul restaurant deschis în județul Timiș, în afara Timișoarei.


Investiția s-a ridicat la aproximativ 12 milioane de lei și a generat 60 de noi locuri de muncă pentru comunitatea locală, ca parte a angajamentului companiei de a se implica în comunitățile din care face parte și de a oferi atât servicii de calitate, cât și oportunități de carieră. „Suntem bucuroși să inaugurăm un nou restaurant McDonald’s®, la Dumbrăvița. Este o investiție importantă, care ne aduce mai aproape de mulți consumatori din regiune și prin care susținem economia locală. Și suntem entuziasmați pentru viitor și pentru planurile de expansiune din acest an. Vom continua să inaugurăm restaurante moderne și să le oferim clienților noștri servicii și experiențe la cele mai înalte standarde”, a declarat Paul Drăgan, Directorul General Premier Restaurants România.


McDonald’s® Dumbrăvița este dotat cu cele mai moderne tehnologii pentru pregătirea și servirea produselor, pentru a le asigura clienților o experiență cât mai plăcută. Printre acestea, se află ecranele digitale de afișare a produselor, disponibile atât în restaurant, cât și pe aleea Drive-Thru, și kioskurile digitale de comandă. Create pentru a le oferi clienților posibilitatea de a comanda mai rapid și mai simplu, kioskurile le oferă acestora și opțiunea să achite contactless, cu telefonul mobil sau cardul bancar, sau cash, la casa de marcat. În plus, folosind kioskurile digitale, utilizatorii aplicației McDonald’s® pot scana codul QR din secțiunea MyM Rewards, pentru a aduna puncte de loialitate ce devin ulterior oferte.


Restaurantul se întinde pe o suprafață de 148 de mp și are o capacitate de peste 160 de locuri, la interior și pe terasă. Acesta beneficiază de serviciul de livrare McDelivery, cât și de cafeneaua dedicată McCafé®, unde clienții pot opta pentru o gamă variată de băuturi calde sau reci și deserturi.


Restaurantul McDonald’s® Dumbrăvița este deschis zilnic, de luni până duminică, în intervalul 00:07 – 24:00 și non stop pe linia de drive.


Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s® în România. McDonald’s® este lider al pieței restaurantelor, cu 96 de restaurante în 29 de orașe, dintre care 50 restaurante cu McDrive® și 53 de cafenele McCafé®. Compania are o echipă de 5.400 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate. Pentru mai multe informații, vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro.


Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s® din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 175 de restaurante și are 9000 de angajați, servind peste 150 de milioane de clienți anual, în cele 6 piețe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s® al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 11 țări din Europa și Africa de Nord, și implicat în diverse operațiuni din industria alimentară și a ospitalității, retail, imobiliare, transport naval, inginerie și tehnologie. Hili Ventures deține parteneriate cu McDonald’s®, Apple, Microsoft, precum și cu multe alte branduri internaționale.