pitesti

Cu o investiție de peste 11 milioane de lei, noul restaurant a generat peste 70 de noi locuri de muncă pentru comunitatea locală

 

Pitești – 22 septembrie 2023 Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s® în România, își extinde rețeaua prin deschiderea unității cu numărul 98, în Pitești. Amplasat în zona de nord a orașului, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 158 B, noul restaurantul de tip Drive-Thru este al doilea McDonald’s® din Pitești.


Cu un design modern și cu o suprafață generoasă de aproximativ 400 metri pătrați, noul restaurant își va întâmpina clienții într-un cadru prietenos și spațios, cu o capacitate de 98 de locuri în interior și 60 locuri pe terasă. Astfel, clienții au la dispoziție numeroase opțiuni pentru a se bucura de produsele preferate: în restaurant sau pe terasă, la pachet, prin serviciul de McDelivery®,  sau la linia de Drive-Thru. Pentru cei pasionați de cafea și deserturi, spațiul dispune și de McCafé.


Investiția s-a ridicat la peste 11 milioane de lei și reafirmă angajamentul McDonald’s® pentru practicile sustenabile. Alături de coșurile de colectare selectivă și disponibilitatea de încărcare electrică pentru vehicule, noul restaurant marchează o premieră în portofoliul McDonald’s® prin integrarea panourilor fotovoltaice, concepute să genereze energie pentru consumul propriu.


McDonald’s® Pitești este dotat cu cele mai moderne tehnologii pentru pregătirea și servirea produselor. Printre inovațiile disponibile se numără ecranele digitale de afișare a produselor, care se găsesc atât în restaurant, cât și la linia de drive, și kioskurile de comandă. Acestea permit personalizarea produselor și plata contactless. Utilizatorii aplicației McDonald’s® pot beneficia de recompense și oferte prin scanarea codului QR la fiecare comandă, adunând puncte de loialitate. În plus, clienții pot comanda prin funcția Mobile Order & Pay din aplicația McDonald’s® și ridica comanda de la linia de Drive, din restaurant sau pot comanda pentru servire la masă, înainte de a ajunge în restaurant.


De asemenea, noul restaurant beneficiază și de o zonă dedicată pentru delivery, concepută pentru a eficientiza fluxul comenzilor.


Restaurantul este deschis zilnic, între 07:00 - 24:00 (luni-joi și duminica), între 07:00 – 02:00 (vineri și sâmbătă) și non stop pe linia de drive. 


Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s® în România. McDonald’s® este lider al pieței restaurantelor, cu 96 de restaurante în 29 de orașe, dintre care 50 restaurante cu McDrive® și 53 de cafenele McCafé®. Compania are o echipă de 5.400 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate. Pentru mai multe informații, vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro.


Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s® din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 175 de restaurante și are 9000 de angajați, servind peste 150 de milioane de clienți anual, în cele 6 piețe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s® al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 11 țări din Europa și Africa de Nord, și implicat în diverse operațiuni din industria alimentară și a ospitalității, retail, imobiliare, transport naval, inginerie și tehnologie. Hili Ventures deține parteneriate cu McDonald’s®, Apple, Microsoft, precum și cu multe alte branduri internaționale