logo

București – 11 decembrie, 2023 Premier Capital plc, partenerul pentru dezvoltare al McDonald's® în șase piețe, anunță  numirea lui  Valentin Truță în rolul de Director General al Premier Restaurants România, începând cu 11 decembrie 2023.

Valentin Truță s-a alăturat echipei Hili Ventures în 2016 în rolul de General Counsel, fiind parte din conducerea companiei încă de atunci. Înainte de a se alătura Hili Ventures, Valentin a lucrat timp de șase ani în cadrul McDonald's® România, unde a dobândit experiență în business. Anterior, acesta a deținut diverse roluri de conducere în domeniul juridic.

Premier Restaurants România își continuă angajamentul de a oferi produse și servicii de calitate în cele 100 de restaurante McDonald's® din întreaga țară, prin intermediul echipei sale solide formată din peste 5.400 de angajați.

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald's® în România. McDonald's® este lider de piață în industria restaurantelor cu servire rapidă, cu 100 de restaurante în 30 de orașe, inclusiv 53 de restaurante cu McDrive® și 57 de cafenele McCafé®. Compania are o echipă de peste 5.400 de angajați care le  oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate. Pentru mai multe informații, vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro.