Happy Meal

Jucărie sau cărticică?

Acum poți alege să primești fie o jucărie, fie o carte de povești, la fiecare Happy Meal.
Fă cunoștință cu „Detectivii Princhindel”! Cele mai MARI întrebări își găsesc răspunsuri în minunatele aventuri ale micilor detectivi, imaginate de faimoasa autoare Cressida Cowell.

Află povestea Happy Meal

Meniul Happy Meal își are originea tocmai în Guatemala. Mai întâi a apărut ideea de un meniu special pentru copii, după care a fost inventat ambalajul și partea cea mai intersantă – jucăriile. Descoperă toată povestea meniului Happy Meal, de la concept la zâmbetele fericite ale celor mai tineri clienți McDonald's.

Ce este Happy Meal App?

Aplicația Happy Meal este o resursă inovatoare de jocuri și activități creative care ajută copiii să își dezvolte abilitățile. Aceasta se bazează pe principiile jocului epistemic, o teorie conform căreia copiii învață cel mai bine atunci când se angajează în experiențe care le permit să se manifeste ca niște adevărați profesioniști.

Vezi ce surprize te așteaptă în această perioadă

Echipa noastră este continuu în căutarea unor noi idei de surprize plăcute pentru cei mai tineri clienți McDonald’s. Avem mereu pregătite pentru cei mici jucării, cărți, povești, aventuri și jocuri distractive pentru dezvoltarea abilităților creative și cognitive. Iar cel mai important este că aceste suprize sunt gândite să fie explorate împreună cu cei mari.