Vă așteptăm cu o serie nouă de jucării potrivite pentru întreaga familie, inspirate din cele mai îndrăgite animații ale momentului. Bucurați-vă împreună cu cei mici de personajele preferate, disponibile acum la fiecare Happy Meal!

 

Ce surpriză alegi?

Dorești sa construiești o poveste nouă pornind de la o jucărie haioasă sau să afli lucruri uimitoare, într-un mod jucăuș, din noile cărticele Happy Meal Readers?
Orice ai alege, un lucru e sigur: distracția va fi la cote maxime!

Cum a apărut Happy Meal?

Faimosul pătrățel roșu cu limba scoasă nu a arătat mereu așa.
Mai întâi a apărut ideea de un meniu special pentru copii, după care a fost inventat ambalajul și partea cea mai intersantă – jucăriile.
Descoperă toată povestea meniului Happy Meal, de la concept la zâmbetele fericite ale celor mai tineri clienți McDonald's.

Știai că avem și app?

Happy Meal a ținut mereu pasul cu ingeniozitatea copiilor, iar azi e acolo unde toți copiii visează să fie faimoși – în online.
Părinți, nu vă îngrijorați, Happy Meal app e o aplicație cu jocuri și activități smart care îi vor ajuta pe cei mici să-și dezvolte abilitățile creative. Cum face acest lucru?

Vezi ce surprize te așteaptă în această perioadă

Echipa noastră este continuu în căutarea unor noi idei de surprize plăcute pentru cei mai tineri clienți McDonald’s. Avem mereu pregătite pentru cei mici jucării, cărți, povești, aventuri și jocuri distractive pentru dezvoltarea abilităților creative și cognitive. Iar cel mai important este că aceste suprize sunt gândite să fie explorate împreună cu cei mari.